jalan-jalan cari kerusi


photo caption [from left above to bottom] 
1. licin sudahhh
2. showing off his new 'epal kene kokak'  phone
3. Bismillahirahmanirahim, jemput makan
4. Alisya & susu tak dapat dipisahkan
5. showing off my new 'sluaq merah' [lama dah tak belit tudung..hehe]
6. Yakininku Bento [dagingnye sodapp]
7. Pilih-pilih menu

Our mission of outing for today is to find another car seat for Alisya 
[untung jadi anak pjj, car seat has become one of the most important thing must have, sebab nak bawak die travel all by myself kan, jadi safety first]

Her previous car seat are not suitable for her anymore [nak buckle seatbelt pun dah x boleh, alisya dah panjang] and also to find a high-chair for her[boleh la die join mummy daddy die time makan pas ni, kalau tak berdiri je kat tepi meja makan, sian die]

Got what we're searching for, and now its time for lunch. 'gantung kuali' for today, hehe Hubby suggested sushi king [tetibe je mood nak makan sushi plak en hubby ni] I ok je..last time I ate sushi on 2010, hahaha lame gile dah tak makan, because I'm not so into sushi..

Me had a set of Mixed Bento, and hubby had a set of Yakininku Bento [sebenarnye pilih meal yang ade nasi, lapo ko, makan tgh hari kan mesti nak yang ade nasi..hihi]

Sedap & kenyang that's all I can described for our lunch set today [1st time rasa makan sushi sedap, ke sebab lapo, hehe]


dinner di kerusi baru.. :)


lena bak hang tidoq kat kusi baghu ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Response to "jalan-jalan cari kerusi"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme