Kakak alisya new buddy


Aku tak tau since bila dah mula berminat dengan teddy bear ni..Dulu kemain takut dengan bear dan segala anak patung..
Tapi sejak akhir-akhir ni pandai pulak nak peluk-peluk bear bagai.
Semalam pegi shopping cuci mata, maklumlah hari cuti kan. Apa lagi nak buat. Bila sampai toys area, kemain lagi die macam teruja tengok banyak teddy bear. Die capai satu and peluk dukung jalan sana-sini..haha maksudnya mummy kena belikan la, dah die berkenan tu.
Sampai ke hari ni duk kemaruk lagi dengan bear tu. Gi mana-mana duk usung la cik bear dia..
Aku tanya nama bear tu apa?dia kata "teddy bear.." haha belasah je la kakak..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Kakak alisya new buddy"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme