Toilet training

Cuti CNY tahun ni memang mummy dah plan nak toilet train alisya. Memandangkan dia dah nak masuk 2 tahun 2 bulan, so sesuai dah tu, cakap pun dah pandai.
Mula-mula berdebar jugak, sebab 1st time kan..Lepas mandi siapkan dia tak pakai diapers, sonok la dia, duk selak skirt yg die pakai nak tengok penda(panties) dia yang nipis tanpa ade diapers.
Dua kali dia terlajak basah awal-awalnya, tapi dah sampai petang ni dah pandai dah..Alhamdulillah..at least dalam sebulan dua ni, siang tak pakai diapers pun ok..nnt train bangun malam pulak..

Gambar hiasan, haha aleesya(anak erra fazira) vs alisya..anak aku x berapa nak putih la..😁😁

posted from Bloggeroid

0 Response to "Toilet training"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme