Kerja sambil cuti v3

Isnin

Sampai kedah dalam kul 1tgh kot, lupa dah aku..terus kami singgah umah abang ipar sefamili, dah alang-alang ada kat jitra kan, tak peenah sampai lagi umah depa. Lepas makan tgh hari, solat, rehat kejap, kami pun terus bertolak ke hotel

Boleh kata inilah first hotel yang aku cek in dengan harga yang tak mahal, tapi sangat berbaloi, selesa, cuma tang makanan depa kena improve lagi kot, tak berapa nak sedap. Facilites lain semua tip top.

Puas lah anak aku and encik suami dok berswimming pool tiap petang sepanjang 3 hari hehe



Facilities dalam bilik yang sangat puas hati.


Konon nak ajar anak dia swimming, tapi anak tu macam mewarisi mak dia ja, tak reti2 swimming plus penakut..haha

Malam pertama kat hotel tu, encik suami dah riki-riki tempat makan, tapi bila cari-cari, guna waze pun tak jumpa. Sudahnya kami makan fast food ja. Haha, lapar dah, dari petang tadi makan jajan ja alas perut.

Abes 1 hari di Kedah..jom tidoq, esok nak qheja plak, kita cerita pasal hari pertama pertandingan.

posted from Bloggeroid

0 Response to "Kerja sambil cuti v3"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme