Pemangkin journey to fully breastfeed

Poyonya tajuk..tapi inilah yang diidamkan sejak sekian lama dari sebelum mengandung lagi..hehe

Perjalanan penyusuan susu ibu kepada Alisya tak begitu memberangsangkan, sebab sampai ke 8 bulan je, dan kadang-kadang celup2 bila supply susu tak cukup kat taska, pengasuh bagi fm je.

Breastpump yang pertama sangat tak sedap, so tak membantu memotivasikan diri untuk pam, lagi suka direct feed alisya je, tak rajin nak buat stok sbb breastpump tak sedap kan.

Sebab tu kali ni, buang duit sikit la, dah alang-alang nak membeli tu. Beli yang ni terus, semalam sampai..Harap hasilnya nanti turut memberangsangkan..hehe




posted from Bloggeroid

1 Response to "Pemangkin journey to fully breastfeed"

  1. SYANI says:

    GOOD!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme