Kerja sambil cuti v1

Baru nak update blog yang dah berabuk tebai ni..niat tu ada tapi masa tu tak da nak menulis..
Nak cite pasal outstation ke Kedah last week, bersama yang tersayang suami & anak. Pegi atas tiket menyertai pertandingan inovasi, so paham la bila dah ada anak, sapa pulak nak jaga anak kalau kita pi outstation lelamakan. Nasib la ada encik suami saya sanggup cuti tolong jagakan anak.
So kiranya, dah alang-alang ke utara boleh la kita balik kampom (kampung) bak kata alisya hehe. Dah 3 bulan tak tengok muka parents depan-depan, rindu rasanya..
Pertandingan start hari Selasa, alang-alang Johor cuti Isnin tu sempena pertabalan Sultan Johor, amik peluang la cuti je untuk hari Ahad. So kami bertolak awal dari selatan hari Jumaat lepas aku tolong member jagakan test class, kebetulan member kena outstation jugak..
Balik rumah dalam kul 2 ptg encik suami dah siap packingkan beg, baju-baju yang nak pakai aku dah siap-siap letak atas katil pagi tadi..yeayy, semangat kami nak balik kampung..😀
Bertolak dari rumah jam 3ptg dan sampai Ipoh jam 12 malam bak hang..patah pinggang...!!!tapi seronok dah sampai kampung halaman, lega..bawak berehat tidoq pa semua dulu next entri kita cite lain..


Ok ready..en hubby bawkk beskal dia, nak jumpa geng Ipoh dia..😀


Budak ni dah eksaited nak balik kampom

posted from Bloggeroid

0 Response to "Kerja sambil cuti v1"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme