Kerja sambil cuti v4

Hari pertama pertandingan kami stay kat booth je, tapi pun tak boleh nak stay lama sangat, aku bwk anak, ahli group aku pun bawak anak, so kami bergilir jaga booth, and memang tak selesa nak duk ramai-ramai kat booth tu.
Sbb tahun ni diorang nak cipta rekod Malaysia pulak, ada 1300 booth inovasi, bayangkan..betapa banyaknya, and of course ruang pameran menjadi kecik..huhu
Sampaikan en suami and Alisya dah landing bawah pokok kat kawasan lapang sebelah khemah pameran. Dah la semua maklum yang sekarang ni musim panas. Keadaan memang tak selesa untuk budak-budak.
Lepas juri dah ambil markah, dah lega la sikit, tak perlu nak prepare apa sangat, tunggu hari penutup je, iaitu hari ke 3.


posted from Bloggeroid

0 Response to "Kerja sambil cuti v4"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme