Rindu nak main buai

Al-kisah ada budak rindu nak main buaian. Dah biasa daddy dia bawak main buai bila weekend and kat taska pun cikgu dia akan bawak ke playground depan taska untuk beriadah.

Ni dah almost 2 bulan bercuti, mana la dia tak rindu nak berbuai. Last dia main buai masa sehari sebelum mummy bersalin. Sempat daddy dia bawak gi Padang Polo.

So semalam, bawak la semua kaum kerabat yang ada kat rumah ke Padang Polo menyampaikan hajat si anak sulung ni, hehe.

Benda lain dia tak sibuk nak main pun, yang dia main lama memang buaian. Berkenan sungguh dengan buaian tu.

2 hari sebelum 2 bulan jadi kakak 😃


2 hari sebelum officially jadi kakak 😃

posted from Bloggeroid

0 Response to "Rindu nak main buai"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme