Kakak yang busy

Dok belek-belek henfon, tengok gambar raya. Tahun ni beraya pertama dengan family in law, happening sebab cucu dah makin ramai, macam-macam ragam, hehe

Tengok kakak Alisya dalam gambar tu 😆😆 gitu la perangai dia masa raya ari tu.

Cikgu taska dia dah la request nak tengok gambar dia sebab dah cuti lama kan, rindu la kekdahnya..jenuh mummy nak snap gambar dia sorang, tapi dia sebuk je nak menangkap gambar, sibuk main. Kalau panggil pun buat tak tau je, sabo je la.


Ni pun sama masa beraya ke umah tok nek, siap nak pakai bib adik..adoii


Orang nak wefie, die sebuk nak selfie

posted from Bloggeroid

0 Response to "Kakak yang busy"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme