Carseat for your kids



Since pindah ke tempat baru, almost 1 year dah pindah, Alisya dah takmo duk dalam carseat sebab dah terbiasa skolah dekat je, tak travel macam dulu.

Tapi ni dah ade adik baru, kami as her parents decide nak train balik dia duk dalam carseat. Lagipun untuk kebaikan, memang patut pun budak-budak duk dalam carseat lebih selamat.

Mula jenuh gak la nak pujuk kakak Alisya ni, tunjuk video la kanak-kanak duk dalam carseat, pujuk macam-macam.

Tapi sebab mummy dah habis pantang, bila mummy nak drive ke kedai, tetiba je dia nak duk dalam carseat sebab nak ikut, hahaha..

posted from Bloggeroid

0 Response to "Carseat for your kids"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme