Stroller vs trolley

Since anak dah 2, bila nak shopping kena pulak mood si kakak tido/tak mo jalan/tak mo duk kat trolley..so si adik la kena letak dalam trolley..
Nasib la adik pasrah je, tak kisah kan adik..😅
Dengan car seat skali mummy angkut adik, letak dalam trolley..stroller and car seat baby tu memang dulu beli yang travelling system, so memang match car seat tu boleh letak atas stroller, ok la tu pakai la korang turun temurun adik beradik nanti..hehe
Takkan nak berdukung je, baby tak selesa, kita pun letih kan, nak shopping cuci mata hati kena seronok..😃


posted from Bloggeroid

0 Response to "Stroller vs trolley"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme