101010 vs 20102010



korang rase mane lagi best...???
101010 or 20102010
hikhik
for me, 20102010 tu lagi sah dan lebih betul2 real tarikhnya..20.10.2010 kan2..=)
if 101010 tu sebenarnye 10.10.2010 kan2..hehehe so x betul sangat cume singkatannya je 101010..hahaha, so sape2 yang kawen ari ni pk2 balik la..dalam tarikh sebenar tu still 10.10.2010, tak-best2...hahahaha tapi nak buwek cam no, da tertulis korang kahwen ari ni..=)

p/:mood saje nak bagi orang yang kahwen ari ni rase macam terpikir balik..heheheh tapi it's just a number je, hopefully sumenye bahagia hingga ke akhir hayat..aminnn....=)

3 Response to "101010 vs 20102010"

  1. owh posted on 12:21 cantek2..pandai nye momok post tepat on time yg cantek..hakhak

    hahaha...puji diri sendri tuh x tahan...kero3..

    hehehe skali sekale..kan2 keroro kan2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme