multi multi media ver2

dah seminggu pun critenye tapi baru datang mood menulis..=) kalau baca entry yang ini masa tu menang peringkat zon..alhamdulillah...
then berangkat lagi skali kami ke peringkat kebangsaan pule...bley baca debarannya di sinilagi skali Alhamdulillah..


show time katanye..=)


6.30 pg : sedar-sedar kakak2 team sedang bersolat, i cuti, so mamai2 capai phone tgk jam kul bape?owh lekas2 sms keroro..hehehe tu yg igt dulu..x best plak sms2 call la..terus sembang2 ngan keroro rupenye die bangun lagi awal, kul 6 da mangun..hikhik ♥

7.00 pg : malas2 lagi..owh keroro suh gi mandi sbb die da mandi, malu2..so cepat2 gi mandi...okay da wangi, berendam di bathub mmg syiokkk!!!=)

8.00 pg : bekpes terakhir di Goldcourse..sob2..mesti menikmati sepenuhnya..tapi x pun..x de selera..nasi goreng 2 sudu then amik meatball 3 hiris..ok siap!!

9.00 pg : owh da lawa ni, boleh turun ke majlis penutup..dup dap dup dap..eh jap dulu cikgu ajar jantung berdegup bunyinya lub-dub..hikhik ok ampun cikgu, sy silap lub-dub lub-dub..nerbes abes la..

9.30 pg : masuk ballroom mmg nerbes da ni..duk mesti center ye, biar jd attraction kot2 menang..wah perasan mak!!!=p

9.45 pg : "minta maaf ye, meja ni kami terpaksa reserved for vvip sbb vvip datang terlebih" ahh sudah gatai betul vvip ni, datang reramai plak..ok fine kite pindah ke meja tepi la nampaknye...bagi can kat vvip..=)

10.00 pg : awat lambat sgt vvip ni datang...huhuhu ok x leh salahkan diorang,dalam tentatif mmg vvip dtg kul 10.45pg..huhuhu

10.45 pg : ok majlis da start..prot pret prot pret..i da x dgr ape pun yg vvip ckp yang penting mc ckp mmg best..hehehe dan i just nak dgr prof ckp je..proff offer group kami gi company die..amacam haaa best x???ngeee

11 ++ pg kot (~da x tengok jam) : ok da start announce..nerbes2 PSAS xde yg dapat nomor 1 lagi..bunda PSAS da la dtg jd vip, abes la kalau x menang nomor 1..dannnn...kategori 5 plak, kategori kitorang la tu...shhhh!!!!!tolong diam leh tak yg da menang kategori len ni, org nak dgr ni..ehehehe...mc pun umumkan "tempat pertama bagi kategori JMSK adalah projek yang bertajuk Prototype.....".."Yeayyy!!!!" jerit dulu ok, baru naik stage amik adiah...wah knape x rase ape2 naik atas stage ni..macam terbang je..menggeletar 1 badan..senyum toksah cakap la..nyengih...=)

then buat ape yg patut, sms keroro dan mama dan x lupe org2 kat opis tapi suh diorang jgn bocor rahsie kunun2 nak bwk balik plaque tu dulu..hampeh je, org len da bgtau dulu...haih,x surprise..=)

p/s buat bende tu bukan sbb nak menang, project tu utk solvekan problem di lab,b4 surat competition tu sampai lg project da jalan, jadi may be Yang Di Atas da permudahkan jalan kami, Alhamdulillah..=)

yang penting dalam gold box tu..


walaupun nilai dalam gold box tu berkurang akibat masalah ekonomi tetap ku usung ke mana saje..ngengeh

0 Response to "multi multi media ver2"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme