bila tiba musim exam


Bila tiba musim exam, sume bende nak kena jaga, kalau sebelum ni buat tak de sape perasan, tak de ape yang jadi tapi sekarang semua kena jaga :

1. jaga kesihatan jangan sampai ade yang sakit sebab terlebih makan, tak pun accident sebab merayap gi dating maghrib2, tak pasal nampak benda bukan2, ~benda tu pun marah korang kacau tempat diorang...

2. jaga pergaulan, jangan nanti tak pasal si anak dara buat report polis, dah korang tak dapat amik exam, PA juge yang susah nak kena gi balai

3. jaga tingkah laku, jangan nanti sebab terlajak perahu, malam2 hari polis ambush umah korang..tak pasal gi balai lagi..

okay yang paling penting minta restu parents...~All The Best..

35 Petua Pelajar Cemerlang

2 Response to "bila tiba musim exam"

  1. semua pun pg balai erk...kero3..

    hahaha semua kejadian benar berlaku tau..tapi nama individu dirahsiakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme