yummy delicious rose bud tea



fuuhhhh,leganya this week dapat minum balik tea ni...~minum sambil pejam mata...b4 this macam agak busy smpi x sempat nak banco tea, hakkktui konon busy sangat la tuh, amboii...okay, korang penah rasa rose bud tea???tea ni elok tau untuk wanita, perempuan, ibu, anak gadis..=) sape2 yang belum penah cuba, musti try..nak cari kat mane?owh sy dgr soalan itu...kene cari di kedai2 herba cina..
rose bud tea ni pun teman baik yang kenalkan ~kenalkan ini rose bud, ini momok.. hahaha tak de la macam tu kan, tapi die yang suggest, nama teman baik tu, zila masa tu gi jenjalan melawat penang then masa last nite kat sana stay kat bilik die, die buat kan tea ni..so rase macam terjatuh chinta chanduri plak..pesan la kat zila ni minta die belikan..=) harga mmg la jangan la anggap macam harga tea boh, agak mahal skit je, bukan la mahal sangat pun, benda baik kan..=)
ape kebaikan rose bud ni? bagus untuk wanita yang ade menstrual pain tu die bley kurangkan, die juga merendahkan kadar kolestrol tau..hmm nak tau lebih lanjut search kat tenet ni,jangan malas2, ade banyak related info..
cara nak banco tea ni, seperti ajaran cik zila kite, die kata if korang nak minum 1 cawan korang amik 4-5 buds then basuh ngan air,masukkan dalam cawan beserta air panas la..same macam nak buat tea yg lain2 kan, mesti guna air panas..=)


ni la rupe warna air rose bud tea...x payah banco dgn gula tau, baru ade super effect..=)

2 Response to "yummy delicious rose bud tea"

  1. ni kena bawak balik kasi keroro rase nih...kero3..

    hehehe..alamak, ok2 next week bawak balik..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme