happy b'day to me..

entry yang hampir usang,setelah genap sebulan 1 hari berhari lahir baru ingat nak taip..hehehe

dengan berbesar hati dan merendah diri yang sememangnya tak berapa nak tinggi, ingin ucapkan terima kasih kepada insan2 berikut :
1. mama (blanje sy dihari lahir) beserta adik2 yang jadi tukang teman makan...=p




2. sergeant (sbb wish, nyanyi, bagi pressie +++ yang sgt sweet tak terkata sob2 terharu nak tumpang lap hingus bley)


3. pengucap2 (sbb wish selamat hari lahir kepada saya..teehihi terharu..tahun depan ucap lagi ye..=)) sebagai tanda penghargaan saya sanggup tau paste kembali ucapan2 anda beserta edit dengan picasa..haih..nasib sergeant penyabar orang nye, kan2..wehihi























fuhh...saya penat da..nnt sy paste lagi...=p

4 Response to "happy b'day to me.."

  1. wah...patut la lama entrynye...keja tangkap gambo upenye...semangat momok nih...clap3...kero3..

    hahaha..lenguh badan tau tangkap2 gambar ni..

    sian...sampai lenguh2...kero3...aih...dah disunting org yer momok nih...kero3..

    shhh, jangan kecoh..wehihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme