cloth diapers



Hmmm...macam biasalah lepas buat keje, rehat kejap, survey2 pasal barang baby.. hehehe

Hari ni survey pasal Cloth Diapers pulak..


 
Sedang berkira-kira adakah patut mencuba, katanya new born baby, kencing berak die sikit je..
So adakah berbaloi membeli cloth diaper ni, kalau ikutkan jimat belanja beli diapers tu memang la, tapi rajinkah aku untuk jadi ibu yang rajin membasuh ni...hehehe




Banyak juga website yang kita boleh belajar macam mana nak guna cloth diaper ni, and jenama-jenama cloth diapers yang ada..ade yang mahal, ade yang economical..tengok poket la, kalau mampu dan rasa berbaloi, belilah mana yang sesuai kan..Rasa macam nak try la, nak beli la dalam 3 helai dulu ke, kui3..Nanti kalau sesuai, order la lagi kan, ape susah sambil duduk dalam pantang pun boleh beli, asalkan ongkosnya ada..hehehe kalau takde kite duk senyap-senyap je la main dengan baby..:)

0 Response to "cloth diapers"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme