order respond from TANAMERA

Hi SHADILA

Terima kasih di atas pembelian 1 Set Bersalin Tanamera.


Kami akan pos pada hari RABU 12 September bersama 1 botol VCO percuma

sempena promosi Raya. Anda akan terima dalam 3 hari selepas itu.
Untuk rujukan no tracking Skynet ialah 201 66779 428 5.

Apabila Puan terima Set Bersalin TANAMERA, terus guna minyak kelapa dalam

Set untuk sapu dan urut kawasan lubang vagina dan perineum(iaitu kawasan
antara lubang vagina dan lubang jubur) setiap kali lepas buang air kecil
dan besar, tiap hari hingga ke hari melahirkan supaya kawasan tersebut
jadi lembut dan mudah membuka sepenuhnya bila melahirkan nanti.Lebih
banyak kali Puan sapu dan urut dalam sehari lebih berkesan.

Kami juga syorkan Puan minum minyak kelapa yang sama sebanyak 3 sudu besar

tiap hari, pagi, tengahari dan malam, 3 minggu sebelum tarikh melahirkan.

Apabila rasa sakit nak bersalin dan dalam perjalanan ke hospital minum

banyak lagi minyak kelapa dari botol. Bila dihospital, sapu sedikit minyak
kelapa di lubang vagina dan kawasan perineum sebelum melahirkan. Langkah2
diatas kesemuanya akan mudahkan proses melahirkan dan boleh mengurangkan
pengoyakan faraj.

Minyak kelapa juga bagus untuk mengurangkan regangan kulit, untuk elak

sembelit, untuk sapu pada puting dada yang kering dan merekah dan untuk
sapu di punggung baby supaya elak ruam lampin.

Puan boleh guna sabun scrub dalam Set masa mengandung untuk hilangkan

tompok hitam di leher, ketiak, kelengkang dan perut dan guna minyak herba
untuk sapu pada bahagian kaki yang bengkak kerana takungan air.

Sila layari website
www.tanamerapostnatal.com , untuk dapatkan rujukan
bagaimana ibu2 lain melahirkan tanpa sebarang pengoyakan, jahitan,
regangan kulit dan cepat pulih dengan mengguna produk2 dalam Set Bersalin
Tanamera .

Sekian





Semalam lepas tulis entry pasal TANAMERA Postnatal Care Set tu, and lepas berfikir sejenak..terus klik Buy Now..hehehe 
And semalam juga dapat respond message kat atas tu daripada customer service diorang...

Perasaan lepas baca message tu, nervous plak..hahaha macam dah nak bersalin pulak rasenye...

1 Response to "order respond from TANAMERA"

  1. SYANI says:

    Cepatnya beli....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme