dating berdua sebelum bertiga

Lama dah tak dating rasanya..huhu memang la bila wiken kitorang jumpa, keluar sama-sama, tapi keluar sama-sama tu banyaknya atas macam-macam urusan, ye lah masa bulan puasa yang lepas nak jalan-jalan malas je rasa, jalan-jalan takat sebab nak shopping baju raya, lepas tu raya, dapat rumah pulak, memang dah almost 2 months la tak dating..hehehehe bagi kami kalau dating tu tenang-tenang je, tak yah pikir pasal hal-hal lain, jalan-jalan, tengok movie, makan-makan..hahaha tu lah istilah dating bagi kami...

Last week baru lah merasa dating balik...hehehe pagi-pagi tu encik hubby macam biasalah dengan hobby baru dia sekarang ni..berkebun, hihihi, "sorry b, nothing much yang i boleh tolong.."ye lah, aku ni, nak mencangkung pun dah tak larat, so aku tak lah banyak sangat membantu die membersihkan kawasan luar rumah kitorang tu, setakat tolong amikkan beg sampah, tolong sapu-sapu sikit-sikit je la yang mak buyung ni larat buat..;p
 hobby baru encik hubby..;p

Lepas dah penat berkebun, kitorang pun siap-siap nak gi dating..hik3..excitednye...pakai baju lawa-lawa macam zaman belum kawen dulu (tapi sekarang baju lawa style mak buyung la kan..adehh ;p), encik hubby pun pakai smart2..hik3..

AEON pun dah dekat dengan rumah sekarang ni, so situ je lah destinasi dating kami, hehehe and TGV pun dah buka, so nak rasmi jejak kaki, cuci mata la jugak ni...encik husbabnd kata expandables best, cite aksi..i like action movie kalau tengok kat wayang, sebab suka dengar sound system yang debom debom tu..lagi syok..so kite pun on je la..:)


Lepas dah beli tiket..ade lagi sejam lebih..gi soru la dulu, perut dah lapar...kali ni makan kat Old Town lama dah pun tak makan kat sini..hubby pilih nasi lemak ayam, and me, nasi lauk rendang..haha perut Melayu + Jawa mesti nak kena merasa nasi gak tengah hari ni, kui3..Senak gak nak menghabiskan nasi tu, tak macam makan KFC ari tu, sekejapan je abes, tapi kali ni..alahai, jenuh nak menghabiskan..


Then , dah kenyang, it's movie time!!!! Memang best cite Expandables 2 tu..hehehe tolong promote...

Best gak sekali-sekali dapat dating-dating, tak lama lagi nak dating bertiga plak..kui3..
mengusung si tecik ni..:)

0 Response to "dating berdua sebelum bertiga"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme