mgtt test result


Last month i've done the MGTT test aka ujian minum air gula..and here is the result :

Ngeh3..Alhamdulillah, everything is normal..tapi yang rase tak best katanye nanti bila dah masuk 8months kene repeat test,memang procedure biasa katanye,huk3..ape la suke beno nak buat ujian ni,cucuk amik darah tu yang tak berkenan teman..tapi ye la,ramai rakyat malaysia ni dah berpenyakit, keje duk kat opis je kan pas tu cukup time makan, memang tak sihat,may be itu adalah precaution dari kementerian kesihatan,so ikut je la procedure diorang..
Published with Blogger-droid v2.0.9

3 Response to "mgtt test result"

  1. SYANI says:

    Selagi tak beranak, dah berapa annual leave dah kena apply kan??? Along pun AL dah tinggal sikit...

    (^_-)V says:

    Annual leave sha tahun ni memang tinggal sikit gara-gara gi cek up ni kui3,sampai bln nov ni rasanya nak abeskan je,pas tu masuk dec terus apply cuti bersalin get ready duk kat ipoh..

    (^_-)V says:

    Annual leave sha tahun ni memang tinggal sikit gara-gara gi cek up ni kui3,sampai bln nov ni rasanya nak abeskan je,pas tu masuk dec terus apply cuti bersalin get ready duk kat ipoh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme