post-birthday entry

First of all I would to say thank you so much to all, especially my friends in facebook..I received sooooooo many beautiful birthday wishes on my birthday lastweek, muah3..sayang korang sume..

Umur pun dah meningkat, hidup mesti diteruskan..
Moga hidup mendatang akan lebih bermakna dan sentiasa diberkati hendaknya, amin..

And not to forget to this special man in my life..my hero, my boyfie, my bedmate, my kawan-gaduh, my kesayangan, tak lain tak bukan, suamiku tercinta..:) thanks so much for a simple but yet so meaningful birthday dinner, owh and for the card, sweet...♥ u so much big baby..


p/s : the foods were delicious..especially hubby punya menu tu, beef patty nye sangat juicy, rasa la kesedapan daging tu (sejak preggy ni memang suke sangat daging)..tapi biasa la kami perut Malaysia, mane lalu nak makan banyak, muakkk..My chocolate smoothies tu, uhhhhh, memang sedap bangetttt...memang a bit expensive, tapi sedap...kalau hari-hari makan kat sini, badan jadi tong drum la...


0 Response to "post-birthday entry"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme