anak daddy


Orang tengok muka Alisya sume ckp macam muke daddynye, kui3, penat mummy mengandung 9 bulan tau, hehehe tapi xpe la orang kate anak p'puan ikut muka ayah,sejuk..
Tapi ni memang anak daddy pun, kalau daddynye balik, berkepit je dengan daddy..daddy ni cepat belajar, laju and berani je die jaga alisya, potong kuku, mandikan, sume die yang buat, mummy awal2 tu seram nak mandikan, sekarang ni baru berani..potong kuku langsung la tak berani, halus sangat tangan kakinya, hehe..
P/s:minggu ni kuarantin daddy dari alisya, sebab daddy demam, kui3
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 Response to "anak daddy"

  1. SYANI says:

    Ok la tu... abg Mi langsung la tak pegang baby halus2 camni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme