our lil family weekend activities



Assalamualaikum & selamat pagi..Alhamdulillah dikurniakan kesihatan yang baik, suami yang penyayang, anak yang ceria, keluarga yang sentiasa memberi sokongan, dan bermacam lagi, nak ditulis panjang sangatkan..
Hujung minggu yang lepas, 1st time dapat balik rumah dan tido kat rumah sendiri..rase gembira sangat dapat melepas rindu kat rumah..Lagi satu, rase happy dapat hidup bertiga sebagai sebuah keluarga kecil yang bahagia, walaupun tak banyak yang aku boleh buat, masak pun tak, tapi hehe rase happy..bukanlah kata sepanjang masa pantang duk rumah mak aku tu tak happy, happy tau, ramai yang nak tolong jaga Alisya, hehehe 
Tapi ye la, kadang-kadang kite nakkan privacy time dimana hanya kita, suami dan anak sebagai 1 keluarga, senang kata, nak merasa hidup sendiri..hehehe
Tak banyak pun yang kami buat kat umah tu, melainkan spent time mengadap Alisya je..hehehe Alisya pun nampak happy je dilayan daddynye yang demam tu..Balik jumpe anak,demam pun hilangkan,heheh..Daddy belikan die stroller & car seat..Nak biasakan die duk dalam car seat, maklumla nanti nak balik bekerja nak angkut Alisya skali, so nak biasakan die..
Tu je nak cite boring-boring ni sementara tunggu Alisya bangun, nak mandikan die..Tadi pagi die dah bangun awal nak bye2 daddy gi keje..

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Response to "our lil family weekend activities"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme