cuti-cuti Alisya & embah



Hari ni mummy Alisya bercuti rehat smpai la ke hari Isnin depan..masyukkk hehe, dok opis pun ramai yang amik cuti gi holiday bawak anak-anak, sekarangkan cuti sekolah..kalau keje time takde orang ni tambah lagi kalau tengah banyak keje, memang jadi hot stuff la kan..so better kite cuti sekali haha ringan sket kepala otak..
Jalan-jalan kat tasik Proton City

3 hari lepas bawak embah & paman Alisya ikut sekali ke Behrang..embahnye yang excited nak jaga cucu, mummy Alisya sepatutnya kene gi kursus 28-29 hb tu tapi tak jadi, dah pesan kat embahnya jangan apply cuti dulu, tapi bese la embah Alisya tu, katenya malas duk Ipoh nak cuti jaga cucu, haha ape2 je la..
So sepanjang 3 hari lepas seronok la Alisya tak pegi taska, duk umah je main dengan embah & paman..Embah yang kurus jaga die, heheh nasib la kan, nak sangat merasa jaga cucu..

Iftar malam terakhir di Behrang


Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Response to "cuti-cuti Alisya & embah"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme