16mo already

Alhamdulillah..anak dara saya dah 1 tahun 4 bulan semalam..nampak dah perkembangan minda dia, boleh dah fokus nak main blocks bina tower, ikut cara dia..

Makin pandai lari-lari bila nak ikatkan rambut, ajak pegi toilet nak mandi pun nak kene lari kejar dulu, pandai mengusik nak suh orang kejar die (macam la die lari tu laju sangat, kekeke)


 Pagi tadi hujan, nak pegi skool tu dia pun sibuk nak pegang payung (penangan tengok HI-5, episode budak-budak pakai payung time hujan)...
Layankan aje la..
Buat muka tak puas hati bila mummy kata, tutup payung nak masuk dalam kete..

1 Response to "16mo already"

  1. SYANI says:

    Dah besar dah si Alisya... Rambut pun dah panjang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme