baucer buku 1Malaysia

untungla...
dulu masa kite jadi student tak de pun dapat macam ni...


venue : dalam class

bukti : pencil case ku

ado malam...ade ke nak buat beli pencil case?!!haha 
memang la tak salah, tapi from that, kita dah boleh nampak mentality budak tu macam mana..ish3, kalau sebab tak bertukar pencil case bukan keperluan tu, namanya nafsu, bukannye tak de pencil case langsung..
buku-buku  belajar tu bukan main mahal lagi, baik la guna voucher tu pegi beli buku belajar, 
kalau tak pun, beli buku-buku yang boleh dipakai sepanjang hidup, contoh, buku-buku islamic knowledge ke, buku internet for dummies ke, dictionary ke, buku money management ke, buku macam mana nak kaya ke, haihhhh, ape la...

0 Response to "baucer buku 1Malaysia"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme