l*wy*r cabuk, opis buruk

geram sangat
since jumaat lepas call tak berjawab,
mula-mula call je dia angkat then kata mintak call balik,
then bila call balik,
langsung tak di jawab,
nasib la ade lagi satu alternative,
call lagi satu nombor,
another l*wy*r [i named her as (2)],
sebenarnya tak nak call dia ni,
sebab ye lah document kita bukan under dia,
tapi tu la dia jugak yang jawab call,
then i asked :


me : i just called treasury, diorang kata, diorang tak terima any permohonan dari i.

(2) : sekarang semua documents since bulan 11 sedang tunggu MB consent..

me : lamanye, negeri lain sume dah settle, yang apply sama dengan i dah settle dah, i thought dah new year, so dah settle la... berapa lama lagi i nak kena tunggu ni?

(2) : takes time, petang ni kami akan ke sana lagi(jumpa MB la tu) untuk ambil document [entah betui ntah tidak, nak sedapkan hati je kot]

me : ok, sorry for calling u even this is not your case..sebab i called encik a**ad since Friday tapi tak berjawab, asal i call je mintak i call balik, last2 langsung tak berjawab.

(2) : owh dia takda di office sekarang, dia busy ke sana sini.

me : ye lah i know busy mana pun, kita semua busy, u pun busy kan, i yang call dia, bukan nak suruh dia call i pun, i yang bayar bil, dia tinggal nak jawab call je, susah sangat ke?

(2) : [gelak~maybe sebab dengar suara i dah geram kot], ok tak pe miss, later lepas MB consent dah settle, kami akan hantar ke treasury.

me : ok thank you.

huhu, lama lagi ke urusannye, adoi, ni yang tak suke ni, mudahkanlah urusan kami Ya Allah..

3 Response to "l*wy*r cabuk, opis buruk"

  1. SYANI says:

    Jual-beli rumah ni memang proses yang menyakitkan hati especially dengan lawyers!

    (^_-)V says:

    tu la along tensi betui, td petang br la encik tu call, nk buat2 baik pulak..menyampah,sabar je la..

    Encik H says:

    sabar ajelah sayangku...tunggu ajelah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme