dine in at Lepak Santai Kinta Riverfront



my 1st experienced dine in here, before this dok lalu je, tak penah singgah, 
one fine day, hubby ajak makan kat luar, i thought hubby nak bawak gi makan mee goreng mamak yang yummylicious tu, owh sedapnye..hihi
tapi hubby brought us here, together with my sis n bro, 4 of us. 
hmm ok gak, x penah pegi kan, 
mula2 macam blurrr nak makan ape eh????
ada 4 stalls kalau tak silap, Ayam Penyet Medan, Ikan Bakar, Western and yang lagi 1 tu yang menu  masakan goreng2. 
Tapi western tu tutup la pulak, aisehh..


so hubby order Nasi Ayam Penyet, i pun, ok jugak why not, try je la, so both of us had the same menu, Nasi Ayam Penyet + Amra Asam Boi Juice

sis and bro had their Ikan Pari Bakar..nampak sedap gak..

2 Response to "dine in at Lepak Santai Kinta Riverfront"

  1. Encik H says:

    mula2 tuh ade org cakap "nasi dia ckit jer.."...aleh2...hehehe...

    (^_-)V says:

    shhhh...diam, rahsieeee tau...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme