nak sabar macam mana lagi?





apa lagi usaha yang kita tak buat?
tengok jam tu pun dah tau, it's over the working time, sms-sms tu?tu kalau boleh record calls tu dah record dah, bil tu macam mana?
bukan nak berkira, tapi bila kita dah bagitahu tak nak ikut...
lepas tu nanti kita jugak yang kena, nanti apa-apa diorang tanya kita, apsal budak ni tak daftar, mane bukti dah call bagitahu?
rasa frustrated sangat...habis tu nak macam mana lagi?????
ce citer..

p/s : kenapa masa kita belajar dulu, academic advisor kita langsung kite tak penah jumpe, penah la sekali je masa nak daftar subjek...
tapi selamat je kita gradkan?????kita pun bukan orang senang..so kat mana silapnya????? 

2 Response to "nak sabar macam mana lagi?"

  1. SYANI says:

    Student zaman sekarang banyak yang manja...

    (^_-)V says:

    tu la along, haihh mintak dijauhkan la sifat ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme