western lunch menu on sunday


weehooo,blurrpppp..
Alhamdulillah...baru je lepas santapan tengahari,
As usual,kalau balik rumah mama,bakat memasak diasah la,kononnye lah kan..bukan ape mama weekend macam ni dia selalu sibuk dengan marhaban, so kita take over memasak la..

pagi tadi dah masak nasi goreng, malas pulak nak makan nasi lagi, dok belek-belek stok kat dapur tu, ternampak la benda alah ni,dah lama da ada stok ni kat umah, since october kot,masa paman syed(pakcik) balik dr uk(lepas abes master dia), die bagi la benda ni..

So kite pun masak la kan, nak test sedap tak spaghetti & sos uk ni.


Lepas da rase,rasa sosnye x best sangat,kimball punye jugak yang best..



bolognese-nya kurang 'kick' sebab sos tomatonya tak best..

makan spaghetti bolognese tanpa side dishes macam tak best kan, so menu tambahannya 


salad kentang+tomato


ayam bakar

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 Response to "western lunch menu on sunday"

  1. Encik H says:

    sedap sungguh masakan si isteri...suami gak kena abiskan kan...hehehe....

    (^_-)V says:

    tak de sape suh die habiskan pun... hahaha lapar bertarung badminton dgn isteri kan3..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme