khazanah

last 2 days mood mengemas laci2 kat bilik tu, then terjumpe all this khazanah simpan since skolah rendah till now..=)




library card masa di RPS...owh rindunye...




student's card;mrsm balik pulau..hihi lawak je wajah masa tu..=)


kad pelajar kolej matrikulasi melaka..rindu rindu..=)




ini paling dirindui...kad pelajar uitm shah alam..ngeeee rinddduuuuu...




proof that i'm certified MCAD..ngeh ngeh ngeh..=P


alamat bilik masa sem 5 di uitm..=) ini shj yang sempat simpan...


kegemaran mengumpul all this tags..♥


utusan dari rakan2..zaman2 skolah dulu kan slalu ade dedication..sy masih simpan segala ucapan2 kalian..=)


jadi aktif untuk hidup di alam univ..=)



aktif lagi untuk tinggal di kolej sampai sem 6..=)


if tgk tics and tissue tu mcm cantik sy akan simpan..=)


all the key chains n badges yang org bagi and sume of that beli sendiri, sum of that xde dlm gmbr, ade kat office..=)


simpan tiket ini sebagai bukti sy naik train pada tarikh hari lahir untuk pulang ke rumah..=)


simpan juga tiket ni, kenangan naik bas pada 6/9/2005..=)


all this things have its own sentimental value to me, when i see satu persatu of this thing, akan ade cerita yang pop up from my mind, so simpan je la as memories..♥

2 Response to "khazanah"

  1. waa..,pandai jaga barang2 nih yer..walau lama,masih elok rupanya..

    ade kenangan each of this barang so kene simpan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme