syawal 1431H

it's been so long rasenye i x menulis, so dikesempatan ini nak tulis pasal Ramadan and Syawal for this 1431H..

Since day one of Ramadan until the end of Ramadan i rase happi dapat berpuasa dengan smooth je,sume keje, hidup, perasaan sume tenang..keje pun ok la sepanjang Ramadan eventhough ada la sana sini skit huru hara akibat audit n cancel class because of attending course,competition la huhu tapi sume berjaya dihadapi..huhu,life sepanjang Ramadan pun ok, berjaya kurangkan belanja di bazaar,pegi bazaar rasenye 3 kali je kot..hehehe sbb pk hidup bukan tuk makan, tapi makan tuk hidup kan, so berjimat sket la, sambil2 leh maintain diet..eceh..c(= terasa sekejap sangat hadapi Ramadan kali ni,and i'm gonna miss this Ramadan, next Ramadan please come faster..huhu

Then come to Syawal...Alhamdulillahirabbil'alamin for this Syawal i'm all ok, especially in terms of health..for the past two years asal raye je, i sakit, demam, diarrhoea la..fuhh mmg dugaan..may be sbb taksub ngan makan, minum air gas, makan berlemak, memang la sakit perut sume datang...so for this Syawal mmg beware je takut2 if demam or sakit lagi, so jaga makan..Alhamdulillah, sangat sihat, dapat beraya dengan gumbira...yippie!!!=)This Syawal mmg happy so many happy things happened, family, kesayangan, friends sume menggembirakan hati,yang datang to my house thanks a lot, much appreciated it..♥ yang bagi duit raya, mama, kesayangan and embah mun, maceh banyak..hihi tak sangke dapat lagi duit raya..hoorayy!!

Lastly, rasa macam tak terlewat lagi nak ucapkan
Salam Syawal dan mohon maaf andai ada terkasar bahasa dan tersilap tingkah...=)

0 Response to "syawal 1431H"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme