kourtney is pregnant again!!!


I just found out that Kourtney Kardashian is pregnant again!!! 
Wahh terkezut makk, baru semalam konon2 tak nak amik tau pasal gossip mossip artis, tetibe ari ni terpampang depan2 screen FB dari si Kim Kardashian ni..
Cepat2 la aku mencari cerita...wahh, baby Mason pun dah x baby lagi, dah jadi toddler, nak jadi abang dah die..=) 
Aku dah jarang tengok rancangan TV depa ni, Keeping Up With The Kardashains ni, Khloe & Kourtney Take Miami and Kourtney & Kim Take New York, ye lah dah nak tengok tv pun bila terasa nak je, tapi selalunye malas..hehehe ni tau2 dah mak buyung balik si Kourtney ni...Sonok la si Scott Disick tu..kui3..Scott memang selalu membuatkan orang jadi bengang je ngan perangai die tu..;p

source : celebuzz.com

2 Response to "kourtney is pregnant again!!!"

  1. SYANI says:

    ler.... baru tahu ke??? Dah lama dah dia peknen... [along kan rajin jenuk forum gosip..hehehehehe]

    (^_-)V says:

    a'ah baru tau, kui3..ketinggalan betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme