mix update

New Semester
hohoho, lamanya tak update...super busy to the max!!!! this semester I dah resigned jadi SU department, I cakap I dah bosan kat boss, I nak pegang portfolio baru, then I dapat jadi jawatankuasa timetable, memang seronok, tapi pening, huhuhu tak tau mana satu yang lebih, seronok or pening, kui3..Seronok bila kita dapat arrange timetable kita sendiri, tapi pening bila have to deal dengan last minute changes...Class pulak baru start 2 hari, baru masuk 4 classes, so far budak-budak okay je, sengal-sengal ubi tu biasa la kan, hehehe layankan je la, selagi larat..Ade ke patut mak buyung perut dah tersembul ni di tanya dah kawin ke belum..haiyooo, kesian hubby I tau, u all ni tanya soalan macam tu, cuba la tengok orang dulu bila nak tanya soalan tu..

Life Progress
My life progress seperti biasa, cumanya sekarang ni jalan jauh sikit pun dah mengah-mengah, hehehe tanggung je la kan..Alhamdulillah no more alahan, semua dah seperti sedia kala, and hopefully it will last until I'm safely deliver, Amin, Insyaallah..Cumanya sekarang ni sejak budak tecik ni dah pandai kicking/ketuk-ketuk, kadang-kadang sakit jugak di buatnya kat bahagian bawah rusuk ni..Kelakar je bila dapat rasa die ketuk2 tu..Tapi kalau time sakit tu, nak duduk pun tak boleh, kalau dalam kereta pun kene turunkan seat, kene baring..huhuhu Mula-mula dulu risau jugak, kot ade penyakit lain ke, then bila tanya-tanya kawan and baca kat forum, it's normal rupenye sebab die dah grow up and space dah makin sempitkan kat dalam tu..hehehe

ok lah lenguh dah duk lama-lama, it's time to guling-guling plak, merehatkan badan..

0 Response to "mix update"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme