Anak Baik

Dah petang-petang ni rindu pulak kat Alisya mummy,
mesti dah siap mandi tu, golek-golek atas tilam kat taska menunggu mummy datang..Sabar ye sayang, pukul 5 nanti mummy terus balik, amik Alisya..

Semalam masa amik Alisya terharu sangat bila Kak Yati (pengurus taska) tu cakap, 
"Baik je Alisya ni, senang jaga die..kat rumah memang die baik ye.." 

Mummy senyum je la, then mummy jawab 
"A'ah memang senang jaga die kak, agaknye die tau mummy jaga die sorang on weekdays so die behave je.." 
then terus la babai2 kami pun pulang...

Alhamdulillah, lega sikit hati mummy bile orang dah bagi respond positif terhadap anak kita..Sekurang-kurangnya kita tau anak kita tak menyusahkan orang. Mummy selalu doa Alisya baik-baik aje kat taska, di jauhkan dari segala mara bahaya, sentiasa diberi kesihatan yang baik.

Gambar Alisya semalam, lepas balik dari school, dapat toy baru, kawan mummy bagi.. :)

0 Response to "Anak Baik"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme