assignment ; perempuan vs lelaki

cube teka???

A

B
C
D

mane satu hasil keje lelaki dan mane satu hasil keje perempuan... ;)


p/s : selamat meneka...


























jawapan : A & B ---> lelaki C & D ---> perempuan

untuk pesanan -----> contoh2 kat atas tu isinya sama macam kulitnya, kalau cover yang comel2 tu, markah tulis pen biru...;) yang cover macam ala2 nak siap je tu, markah die pun ala2 nak kene tulis pen merah...kui3..

pelik2...kenape anak2 dare ni buat keje nak cepat siap je ni..haihhhh....mak u oll tau ni sure die bebel tau, "ape anak dare buat keje cenggini..pot pet pot pet, bla bla bla, yadaaa, yadaaa, yadaaa...."

3 Response to "assignment ; perempuan vs lelaki"

  1. eh...bukan momok pun camtuh gak ker dulu2?kero3..

    (^_-)V says:

    momok kemas tau wat keje..kalau x mak rimas nyahh..;)

    A, B, D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme