kali ni memang betul2 nak kena tangan

saya consider gambar diatas ini comel..tapi bagi umur baya kamu..TIDAK LANGSUNG!!!!!!

walau ada banyak lagi kerusi yang boleh di duduki..
aku tetap ingin duduk berlaga pung**** dengan mu sayang...
owh sungguh indah perasaan itu...


* kalau jadi dalam class i..memang betul2 ku tangan..

2 Response to "kali ni memang betul2 nak kena tangan"

  1. pesal lak nak ddk berlaga punggung tuh?nak bermesra2 kat kelas ker plak?kero3...

    (^_-)V says:

    a'ah..die dok bercengkerama dalam class..punya la banyak kerusi extra dalam class tu, boleh nak berlaga2 pung****, macam la kat dunia ni dia sorang bercinta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme