lagu-lagu indah versi ingurisu(english in japanese)


I'm Your Man-All for One
boleh bikin cayaq bila dengar lagu ni..

U Smile - Justin Bieber
budak ini sangat comel..tapi suaranye makin pecah, nak jadi lelaki dewasa kan..:)

Just The You Are - Bruno Mars
owhhh so shweettt...

Need You Now - Lady Antebellum
need u now keroro..:)

I'm Your Angel - Celine Dion
lagu si diva ni memang best2..

Never Be Replaced - 1st Lady
suara si budak perempuan yang dengar sekali sangat comel..tapi jangan dengar banyak2 kali..irritating je rase..

Nothing Gonna Change My Love For You - Glenn Medeiros
lagu yang sedap memang evergreen..:)

Beauty And The Beast - Celine Dion
Disney punye lagu banyak yang best..:)

Reflection - Christina Aguilera
this woman has superb voice..

Everyday I Love You - Boyzone
boyband yang fofular juge la zaman2 kita dulu..

I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith
ni lagi lagu evergreen yang beshh..

Hard To Say I'm Sorry - AZ Yet
ni juga evergreennn....

Can't Smile Without You - Barry Manilow
lagi evergreennn..

Two Is Better Than One - Boys Like Girls
lagu manisss..

My Baby You - Marc Anthony
si suami JLo ni pun suaranye superb..

Hero - Mariah Carey
Puan Yah kite ni lagunye besh2..

Queen Of My Heart - Westlife
cara hidup barat ni boyband dulu2..lagu diorang ni sedap2 gak..

I Wanna Grow Old With You - Westlife
ni lagi satu lagu besh..

You Took My Heart Away - Michael Learns To Rock
si micahel ni tak payah la blaja rock..lagu mcm ni da sedap..:)

I Swear - All 4 One
Dulu2 sanggup kumpul duit sebab nak beli kaset group ni..kui3..

I'll Make Love To You - Boyz II Men
romantic gituww lagu ni..

This I Promise You - N Sync
owh si justin timberlake ni memang pandai menyanyi...

i'm dreaming of that, this songs could be played during my wedding recession..indahnyeee...

2 Response to "lagu-lagu indah versi ingurisu(english in japanese)"

  1. cik...kawin mane leh pasang lagu omputih...kita nih rakyat malaysia...kero3..

    (^_-)V says:

    hahaha...alaaa....abes tu nak pasang kat mane lagu2 ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme