dating dengan dentist ver 21.01.2011

today dating dengan dentist lagi..tanpa siapa pun temankan..huhu keroro keje, adik2 pun skolah, keje..so kene la gagahkan hati pegi sensorang...hahhaa macam kene seksa je kene pegi sorang kan..

kali ni mr dentist nak jumpe kul 12..kul 12 ok...bayangkan jalanan yang sesak....cuaca yang panas...ketiak yang basah...kui3, and......plus..orang2 tengah sibuk menurunkan khemah2 yang dipasang untuk event semalam, kan Thaipusam semalam...haihhh...memang sesak la jalan...keroro called pun tak dapat nak jawab sebab takut tersasar..sorry dear...

sampai dah depan klinik, parking pulak tak de..bak kata keroro DEMMIT!!!! kene pusing lagi satu round...then Alhamdulillah...1 kete nak kuar...so dapat la amik tempat parking kete tu...masa tu jam baru 11.50..so ade masa lagi...terus gores dan menang tiket parking tu...opppsss today pakai baju pink, so amik kasut merah sat...;) then baru la melangkah kuar dari kete...

sambil jalan tu call keroro telling him yang dah sampai...then masuk tunjuk kad dating tu..tunggu kejap...tak lama peh tu masuk la consultation room tu untuk berdating....

ok dah siap dating dengan dentist and kali ni pilih jibbitz color pink n purple pulak...;) kui3....next month kite dating lagi ye dentist...owh not to forget, of course la the 1st person i'm telling about the color is my super luvly sergeant...♥

0 Response to "dating dengan dentist ver 21.01.2011"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme