eco park;mother daughter tyme!!

another weekend appear in my life..mau bikin apa ya ini pagi????mama ajak jogging di area rumah, huhuhu malasye nak jogging kat area umah ni, sebab banyak anjing, takut2 la kene kejar kan,huhu nauzubillah..
sambil mata terpejam lagi bermalas-malasan, mama ajak gi Padang Polo, ok la juge kot, calling2 ajak keroro gi, hehehe tapi die tak katanye, die nak berdancing2 dgr lagu kat umah, kui3...so sambil siap2 tu terpikir, why not gi tengok eco park, kawan2 dah mencanang, tapi tak penah sampai lagi...

so tu lah yang tukau angin gi jogging kat eco park ni....another jogging path yang baru in Ipoh built at Eco Park, Bandar Seri Botani...after this takde la warga Ipoh ni asyik ke Padang Polo or Taman DR je..hehehe so far ok la tengok area eco park ni, jogging path nye jauh wooo kalau lari bley lelah, tapi kalau jalan sempat berpeluh sikit je la..:) tasiknye luas, dalam hati berkata2 tak de hidupan yang merbahaya ke dalam tasik tu, takut gak, gulpp...

nampak main entrance tu..hah kite da sampai...
playground untuk kanak2
outdoor gym..:)
garden wedding cam best gak kan di area sini...;)
gazebo di kala penat berwalking2..
over the tasik
jogging path yang panjang....

p/s : keroro next time kite gi lagi jum...;)

0 Response to "eco park;mother daughter tyme!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme