mata mengidam stroller/carrier/car seat

macam tajuk entri..
sekarang mata aku dah mula mengidam tengok stroller/carrier/car seat..hahaha 
adeh, rambang mata, tapi alah...sekadar cuci mata petang-petang hari  ni kan...comelness sangat tengok barang-barang ni...
alahai, cantiknye..
aku prefer stroller yang boleh buat carrier/car seat skali..senang nak hantar anak gi nursery and jimat sikit kan, kalau beli asing-asing mak aih, tak mampu den...Dan seperti biasa, yang warna merah akan membuatkan aku teruja lebih..
meh nak share gambar-gambar stroller/carrier/car seat yang mengujakan neuron-neuron aku dipetang hari ni...

QUINNY ZAPP 
(stroller+carrier+car seat)
price : RM 800+-



QUINNY BUZZ
(stroller+carrier+car seat)
price : RM1900+- 
(yang ni tak mampu, mahal sangat, tak berbaloi rasenya...;p)

SCR 6 & SCR 7 
(stroller+carrier+car seat)
price : RM610+-

ESPRIT SUN PLUS 11
(stroller+carrier+car seat)
price : RM700+-

HALFROD ZUZZ
(stroller+carrier+car seat)
price : RM930+-

ok dah la, jam pun dah nak pukul 5, selesai cuci-cuci mata aku..hahaha saje suke-sukekan, belinya belum tentu...


3 Response to "mata mengidam stroller/carrier/car seat"

  1. SYANI says:

    Mahalnya..... tak yah beli mahal2.. pakai bukan lama pun..

    (^_-)V says:

    selalu rate harga stroller ni berapa along?ari tu cuci2 mata kat jusco yang SCR tu boleh dapat dalam rm500, kitorang dah telan air liur gak, melihatkan harga tu..hehehehe

    mr icham says:

    sampai hari nie aku takde stroller...nasib baik juga tak beli...sebab haikal dulu pinjam sepupu dia punya jer, dari stroller hingga ke car seat...tapi dia jenis taknak duduk dalam stroller (hero la katakan)...car seat pun duduk beberapa bulan jer..cuma untuk humaira jer ada belikan car seat...stroller tetap takde (sebab asalnya takut dia tak nak duduk dalam tue)...tapi bebaru nie try letak dalam cousin dia punya, dia nak duduk pulak...so, maybe nanti la mencari stroller, dah 9 bulan nie, beratnya adeh deh deh...ape pun, perlu tengok, harga, dan berapa lama kita nak pakai benda alah tue...dah minat, pi cari kedai yang jual, compare harga...cam biasalah...takkan tak biasa pulak kan...ape pun, baik lagi dukung anak (walaupun sampai kuyup berpeluh nie), asal dia selesa dan rasa kasih sayang kita kot...sebab nanti anak-anak tue dah la hantar nurseri sampai 10 jam, berapa jam sangat dia ada dengan kita...malam dah la tido...main dengan kita, ada la sejam 2...berbaloi ke...pikior2 le...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme