2nd months cek up



Assalamualaikum kawan-kawan, hari ni Alisya menulis lagi..Alisya baru sampai rumah..Tadi Alisya pegi klinik dengan mummy, nak cek Alisya 2 bulan..Hari ni Alisya kene cucuk kat peha kiri, Alisya nangis sikit je, bila nurse kata sorry, terus Alisya diam..Nurse bagi ubat demam, tapi harap-harap Alisya tak demam..huhu Alisya tanak la demam, Alisya nak main-main dengan daddy wiken ni..
Berat Alisya dah 4.9kg, tinggi 60cm..Alisya dah tinggi la, patut la skirt Alisya pakai ni dah singkat..Mummy bagi pakai skirt, sebab mummy kata nanti senang nurse nak cucuk, lagipun masa nak timbang pun nurse suruh bukak baju, payah betul la nak kene bukak baju cekci-cekci..
Ok lah Alisya dah penat la, nak tido..mummy nak bagi Alisya susu, tadi Alisya bawak bekal susu pegi klinik, tapi Alisya tak minum, jadi Alisya kena minum sekarang nanti susu tu tak elok, bye2 kawan-kawan...:-)


Published with Blogger-droid v2.0.10

2 Response to "2nd months cek up"

  1. uh...dah berat & panjang anak daddy nih...lenguh la tangan nak dukung camnih...huhuhu...

    SYANI says:

    Lepas cucuk sapu la minyak cap kapak kat tempat cucuk tu. Insya-Allah tak bengkak & demam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme