Alisya is a Cloth Diaper baby





Hye..hari ni Alisya yang menulis, sebab Alisya baring atas mummy's lap, Alisya tanak berenggang dengan mummy, so mummy ajar Alisya tulis blog..Pandaikan Alisya, 2 bulan dah tulis blog...hehe 
Kawan-kawan, cantik tak gambar Alisya pakai Cloth Diaper(CD)??? Mummy bagi Alisya pakai CD sebab Alisya kene rashes, Alisya ni kuat berpeluh macam daddy, so mummy kata Alisya kene rest kejap dari pakai diapers biasa..
Alisya suke pakai CD, especially bile mummy bagi Alisya pakai skirt..comelkan Alisya..Oklah Alisya dah ngantuk, next time Alisya tulis lagi ye, Alisya nak mintak mummy dukung untuk tidokan Alisya..bye kawan-kawan...:)

p/s : mummy Alisya dah beli CD since Alisya dalam perut mummy lagi, lepas die tulis entri pasal CD ni, beli online je, senang.. :)

2 Response to "Alisya is a Cloth Diaper baby"

  1. CD dah ade...ape kata try pakai lampin pulak...hehehe...traditional ckit...

    SYANI says:

    Sekarang semua senang.. online jer.. janji $$$ ada dalam akaun..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme