Alisya in bouncer

Kurang dari sebulan, mummy Alisya akan start keje..huhu so sekarang ni kene train die jangan didukung selalu. Pegi tengok taska die ari tu, babies di letak dalam bouncer, ye la larat ke diorang nak dukung je anak kite..


Alternatifnya kene la bagi die duduk dalam bouncer...Embah die mase umur Alisya 2 minggu die dah belikan bouncer, tapi yang traditional bouncer, yang macam zaman kite baby dulu, die kata yang modern punye ni kain tak best, yang traditional tu kan kain lubang-lubang, die kata baby tak panas duk atas kain macam tu, kui3 ape-ape je lah mama..
Mummy Alisya sebenarnye dah plan nak beli yang modern bouncer yang boleh goyang sendiri, yang ade soft toys tergantung..Tapi dah orang belikan terima je lah, takkan nak beli lagi satu, membazir je kan..hehehe Lagipun bouncer yang kat taska tu pun yang traditional punya, so hopefully nanti Alisya biasa la (makin nak abes cuti hati ni makin sayu memikirkan nak tinggalkan anak kat taska)
So far progress Alisya duduk dalam bouncer ni, ikut mood die..kalau die kenyang, tak ngantuk,ok la die kite letak kat bouncer ni..tapi paling lama pun 15 minit je, kui3..In Sha Allah latih lama-lama nanti die biasa la kan..:)
modern bouncer



2 Response to "Alisya in bouncer"

  1. comelnya...anak sape la nih????hehehe....

    (^_-)V says:

    Anak mummy lah..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme