all for you..


It's so true...


Dulu masa berdua makan bersuap jugak, tapi tak de la setiap masa, paling2 pun sekali je, bile nak bagi hubby rase food kite..tapi sejak dah ade baby,especially bile makan kat luar bertiga, fuhhh romantik, kalau daddy dukung alisya mummy suap daddy, kalau mummy yang dukung alisya, daddy suap mummy, kui3..
Hari yang dilalui pun terasa singkat, kadang-kadang baru je bagi mandi alisya tetibe tengok jam, eh dah pukul 12 tgh..malam pulak tengok jam, laaa baru pukul 1 pg die dah merengek + berkayuh nak nenen..hai anakku, penangan betul..hehe
Hubungan famili pun makin rapat..kalau dulu masing-masing buat hal sendiri, adik-adik aku abes boring masuk bilik layan internet,tak pun tido, tapi bile ada budak tecik ni, satu umah berkumpul sebab nak tengok die, die tengah tido pun orang tengok..hehehe
Akaun bank memang la makin sikit, selain dari keperluan asas die macam diapers tu..lagi satu asal nampak baju comel je nak belikan die..hahaha baju sendiri pun tak terbeli lagi..dah la sejak akhir-akhir ni die dah pandai jilat-jilat baju kite, memang abes la baju sume kene air liur die, nasib alisya ni bukan jenis kuat muntah susu, kalau tak lagi la berbau...haha
Apa-apa pun mummy&daddy gembira dengan kehadiran mu sayang..♥

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 Response to "all for you.."

  1. SYANI says:

    Baru tahu penangan ada anak ye dak??

    (^_-)V says:

    Tu la along..penangan ade anak memang mengujakan heheheh

    pagi2 dah bgn kejutkan daddy...hehehe...

    (^_-)V says:

    hehe kejut dengan tangan n kaki kecik die tu, ketuk2 daddy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme