treatpoints redemption list

Assalamualaikum, Salam Rabu untuk semua.pagi ni agak bosan, sebab Alisya tidur..Tetibe teringat treatspoints yang tak pernah ditebus, terasa nak menjenguk apalah barang-barang yang boleh ditebus agaknye ye..


1. CASIO Poptone Watch - menarik juga ni..memang tengah mencari jam untuk aktiviti santai/riadah..Jam yang ade sekarang ni sume untuk aktiviti formal je, sayang jugak nak pakai kalau nak berjogging ke, buat aktiviti lasak ke..Ade 2 colors, macam berkenan kat yang purple/black tu sebab tau dah kalau pink/white tu nanti tali jam tu cepatnampak kotor dakinye..

2. Thermos Tumbler & Food Jar - Ok jugak ni, boleh jadi tumbler untuk bawak gi office hari-hari :)

3. Logitech Wireless Mouse - Orang dah berzaman pakai wireless mouse, tapi aku masih setia dengan touchpad je kalau pakai netbook..sorasenye elok gak kalau ade satu wireless mouse ni, name je lecturer IT, technology pun tertinggal jauh, kui3..

4. AEON/JUSCO Voucher -ni last choice la ni bile dah tak tau nak pilih barang ape nak redeem nanti..hehehe


2 Response to "treatpoints redemption list"

  1. tebus jam aje...mouse x payah ler...dah ada satu kat rumah tuh...hehehe...

    (^_-)V says:

    Wokey, isteri tebus jam..nak yg purple hitam tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme