Kakak's Taska Day

Last friday we're attended kakak's taska day, actually the event were combined with the tadika convo day..so tak de la apa sangat pun event tu untuk anak-anak taska, saje semangat kami as a parents nak attend lagipun depa sewa dewan politeknik..dalam kawasan je kan, cuti-cuti tak de buat apa ni boleh la attend..

Tema eventnya, "pahlawan melayu", kami pakai je baju kurung & baju melayu, hehe nanti kalau alisya yang amik sijil umur 6 tahun boleh la nak beriyerkan..Ni datang saje nak memeriahkan majlis je pun..

Alisya sepanjang majlis, jumpa kawan dia, seronok la die main, anak aku, mane reti main jauh dari mak ayah, main keliling kerusi je, kui3..

Dah penghujung majlis, ada anugerah untuk ibu bapa, haha tak sangka pulak dapat Anugerah Ibubapa Komited..kui3..Terima kasih taska, yang penting Alisya selamat & gembira stay di taska ni..


Posted via Blogaway

0 Response to "Kakak's Taska Day"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme