braces owh braces..

fuhhh ari ni 15.11.2010 digagahkan juge kaki setelah lama bertangguh, setelah banyak research dilakukan, dan seperti biasa, keroro peneman setia, penguat semangat bintang kejora..♥ setelah setelah bekerja bertahun dan duit yang disimpan da digune ntah kemana2, hehe so rasenye kene jadi berdisplin balik hanya dengan 1 cara sahaja...apa dia???haaa, cara yang paling afdhal adalah dengan melangkah ke tempat ini..
KLINIK GIGI~

ok doc pun masuk dengan senyuman..~doc gigi kene la rajin senyumkan..hehehe

doc : gud morning..how r u?
me : morning doc..
doc : ok, ape masalahnye dengan gigi u..
me : sy nak pakai braces..~hahaha direct je, xde belok2 dah..;p
doc : owh, siapa suggestkan my klinik?ape yang membuatkan u nak pakai braces..let me see ur teeth..~then die suh aku baring kat kusi gerun tu..
me : my neighbour..~nganga
doc : owh..here is ur problem,ur below jaw agak lebih kedepan daripada ur upper jaw..so if u want to wear braces atas da bawah, and to ratakan ur jaw supaya sekata..ade sedikit operation yang akan dijalankan..
me : owh ye ke?~dalam hati??what operation???mak aih, takowttt...
doc : after operation ur jaw akan rata so akan cantik..and the cost is 20k..
me : ~gulp..hai la doc, mahainye..
doc : another choice is u hanya perlu pakai braces di bhgn atas sahaja, kerana gigi bawah u no problem ok..and cost nye hanya ++++shj(doc gigi ni sume sahaja je bg die ;p)..ok u boleh fikir dulu mane yang u rasa nak buat..
me : ok la doc, i pilih 2nd choice..bile next appointment?~sambil sengih, awatla die x bgtau awai2 tadi..aku tau dalam hati die mesti harap aku pilih 1st choice..hahaha cepat skit die kaya..;p
doc : owh ok..after this kite akan buat x-ray n scaling..if u nak buat today pun ok..
me : owh today je la doc, senang..
:
:
:
:
:
:
si peneman setia..♥

bila da siap x-ray and scaling..

doc : ok after this kite akan buat cleaning..ke u nak buat ari ni?
me : ha ok la..senang..~bagus betul doc ni hahaha paham2 je..
:
:
:
:
:
:
serious cleaning paling N.G.I.L.U. dan S.A.K.I.T
keroro da buhsan la tu..;p


so today da pasang getah between 2 of my behind teeth, insyaallah next week aku bergigi :stainless steel..hahaha

meraikan upacara pemasangan getah..mari kita makan dulu...;)


*malam ni gigi yang ade getah tu terasa sakit..hukhuk..

2 Response to "braces owh braces.."

  1. kecian..dah sakit yer momok...kero3..

    da x boley makan bende keras2 lagi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme