saya sudah tamat = i'm finished



hahaha lega rasenye sudah tamat sumenye untuk semester ini,
tak de lagi bilik yang penuh skrip2 kuning yang ade segelintirnya bercalit tulisan cakar kaki ayam...ade juge tulisan yang wahhh, cantiknye, kalah tulisan i..ade pulak tu ntah dari mana datangnye formula2..haihhh ntah la..
tak de lagi mengusung sampul coklat naik turun tingkat 4, yang beratnye da macam berat baby sebulan..
takde lagi sesi mengadu dengan keroro yang tgh syok2 tengok jorge (aka horhe orang jawa kate..) menang moto gp,"u tau students ni jawab......bla bla bla" hehehe kesian keroro kene dgr sesi luahan hati..
sume nye sudah diserahkan ke pihak yang akan menjalankan proses seterusnya, terpulang pada mereka yang lebih layak, memproses keputusan2 tu..
tiada lagi suara mendengus %$^&@!@#$ bila tangan menulis bentuk X dan sengih tanda lega bila mencalit tanda /...haihh
bak kata kumpulan kalajengking, what you give, you get back..mcm tu la results mereka, apa yang diorang buat, macam tu la diorang akan dapat balik..lebih usahanya, dapat la bintang kejora peluk cium warna terbang sume, kurang usahanye semestinye tu tanda sayang nak tinggalkan tempat belajar ni, nak dok lama sket kan..=)
ape2 pun tanggungjawab semester ni da selesai...alhamdulillah, ilmu yang Tuhan bagi kalau dikongsi akan bertambah la berkatnye..mudah-mudahan,amin..perasan yang macam tetibe nak nikmati macaroni and cheese sampai muak tapi lazat..=)
tempat ni pun da makin sunyi, masing2 da ngangkut beg balik..tinggal lagi sikit2 je nak abeskan seksa diorang..hehehe semester depan huru hara balik, pom pang pom pang tetibe da abes 1 sem..mengamuk, gelak, sentap, sengih, da jadi makanan diorang hari2, hahaha adoi, rindu 2 minggu la kat diorang nnt..

sem depan diorang ulang lagi lifecycle ni..

p/s: hari ni da rabu..lagi 2 hari nak jumaat kan keroro..hikhikhik ♥

2 Response to "saya sudah tamat = i'm finished"

  1. dah tamat yer...gud2...xpe..prepare for the next chapter plak...kero3..

    what will be the next chapter ya??hihihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme