kini bergelar pemakai stainless steel

ok seperti yang telah dijanjikan

scene 12.15 tgh
keroro : momok, are u ready?
me : huhuhu..
keroro : relaks2...~keroro memberikan kata2 semangat

ramai betul patient, memang bley kaya doc ni..


scene 12.35 tgh
doc : hallo, gud morning..
me : afternoon..doc..
doc : owh yaa..da tengah hari..
me : ~senyum
doc : so today kite akan pasang braces pada gigi u..
me : doc..getah tu i boleh choose color kan..~hehehe nampak sangat x sabo nak berkaler kali..

doc : boleh2..nnt u boleh choose kaler..~sambil sengih

scene 1.00 tgh
me : da siap...~sambil show off kat keroro getah kaler purple
keroro : owh cepat gak eh..~sambil tengok2 hasil pemakaian bracesku..



scene 1.30 tgh
upacara pemujaan makan2 sebab da lapa giler..makan dengan penuh hati2, keroro buat muka pelik..hihi

upacara memakan sebelum sakit


boleh hubungi


scene 4.00 ptg
alamak da rase sengal2 gusi ni...ok, lepas asar kite tido la kejap ~x pe bukan tido 40hari berturut2 lepas asar kan 1 hari ni je tido, penat suda..owh mimpi macam2, tapi sume berkaitan gigi stainless steel ni..huhu sangat x lena...

scene 7.30 mlm
jerang air, nak minum air panas je la..mulut da rase sengal2 ni..huhuhu...tetibe ternampak plak mee goreng, haih mcm sedap je..amik la agak2 2 sudu..huargghhh!!!! sakit wooo nak kunyah...=( gigi dengan penuh berhati2 dan pastinya x lumat, terus telan...huhuhu ~kurus la sy macam ni...


scene 8.42 mlm
sedang mencari2 di internet, aticle untuk kurangkan sakit pakai braces..ngeeee~ sambil main fv..hahaha

selesai hari 1 pemakaian stainless steel...

2 Response to "kini bergelar pemakai stainless steel"

  1. kero3...si gigi besi tahan karat...takut2..

    tahan karat ye..bley buat geget..wehihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme